Bedrijven

Regelmatig levert HartmanDirect hardware aan bedrijven die op de ICT apparatuur wil besparen. Grote bedrijven, instellingen of overheden zijn steeds vaker voor uitbreiding opzoek naar een bepaald type computer die de fabrikanten niet meer kunnen leveren.

Ook het MKB kiest steeds vaker voor professionele gebruikte A-merk apparatuur. HartmanDirect heeft in de loop der jaren veel ICT apparatuur succesvol uitgeleverd. Uiteraard is het mogelijk dat de apparatuur door de technische dienst wordt voorzien van een image, bepaalde configuratie of een complete installatie. 

HartmanDirect werkt als schakel tussen bedrijven die hun afgeschreven ICT materiaal een ‘tweede leven’ willen geven en organisaties of bedrijven die betaalbare computers met een hoge kwaliteit zoeken. Alle hardware wordt bij binnenkomst door onze technische dienst uitgebreid getest en is dus in gegarandeerd goede staat. Bovendien kunt U verzekerd zijn van de beste prijs en van een uitstekende garantie.

Waarom kozen bedrijven voor HartmanDirect:
- Assortiment met professionele A-merk apparatuur 
- Veelal meerdere stuks uit voorraad leverbaar 
- Professionele A-merk apparatuur, tegen een fractie van de nieuwprijs 
- Snelle omruilservice bij een defect 
- Het installeren van de software conform de richtlijnen van het bedrijf.

Wilt u meer informatie over onze levering van gebruikte hardware, specifieke upgrade mogelijkheden, of bent u opzoek naar een speciaal type computer, neem gerust contact op met HartmanDirect 023-5624400 / info@hartmandirect.nl