Einde van Windows XP bekend!

Maakt u als bedrijf of instelling nog gebruik van Windows XP? Dit heeft omvangrijke gevolgen voor u als onderneming indien u dit blijft gebruiken! Wees er dus op tijd bij om een overstap te maken naar Windows 7 of Windows 8.

Met Windows 9 in het vooruitzicht gaat Microsoft stoppen met de ondersteuning van Windows XP. De nadelige effecten bij een niet tijdige overstap zullen duidelijk zichtbaar zijn. Windows XP zal niet meer worden ondersteund vanaf 14 juli 2015. Dit betekent dat er door Microsoft voor Windows XP geen beveiligingsupdates en hotfixes meer beschikbaar zullen zijn. Ook software bedrijven zetten de ondersteuning van toepassingen onder Windows XP stop! Rede te meer om tijdig over te stappen om te voorkomen dat u als bedrijf of instelling in de problemen komt. Als dit niet tijdig gebeurd neemt u als bedrijf een groter risico en komt u voor ongewenste verassingen te staan, complexe problematiek en kunnen de kosten voor u ook aardig oplopen.

Neem de juiste beslissing door op tijd over te stappen naar Windows 7 of Windows 8. Op dit moment is Windows 7 het meest stabiele besturingssysteem van Microsoft, dus wij van Hartmandirect adviseren u dan ook de overstap naar Hardware met dit besturingssysteem te maken.

Heeft u vragen over de besturingssystemen Windows XP, Windows 7 of Windows 8?
Neem dan gerust contact met ons op en wij vinden samen met u een gepaste oplossing!Neem snel een kijkje in onze webshop en bekijk ons gehele aanbod Windows 7 computers.