Gebruikte Computers

HartmanDirect levert gebruikte computers voor een superscherpe prijs. De computers die wij aanbieden zijn voornamelijk afkomstig uit de zakelijke markt. Om kwaliteit te garanderen nemen wij enkel A-merken op in ons assortiment.

 

Om kwaliteit van onze gebruikte computers te garanderen wordt alle binnenkomende hardware uitgebreid getest. Hiervoor hebben een eigen interne technische dienst. Mocht er onverhoopt toch een mankement voordoen dan heeft u standaard minimaal 3 maanden garantie op de door u aangeschafte hardware.

 

Al onze gebruikte computers zijn voorzien van een besturingssysteem die vooraf is geïnstalleerd om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Hier is onderscheid gemaakt tussen Windows XP Professional of Windows 7. Alle gebruikte computers die voorzien zijn van een Windows 7 installatie kunt u gemakkelijk herkennen door het logo in de productafbeelding.

 

Neem snel een kijkje in onze webshop en bekijk ons gehele aanbod gebruikte computers 

 

Complete sets

Koop nu een extra voordelig een complete set bestaand uit een gebruikte computer, gebruikte monitor inclusief toetsenbord en muis en u heeft thuis goedkoop een nieuwe werkplek gecreëerd. 

 

Staat het model dat u zoekt niet op onze site? Neem dan contact met ons op. Wij krijgen regelmatig nieuwe hardware binnen en tevens hebben wij goede contacten met (internationale) leveranciers waardoor wij vaak de gewenste apparatuur voor een scherpe prijs kunnen leveren.

 

 

Complete Sets