Nieuws

01-08-2012

 

Vanaf 3 augustus 2012 opent HartmanDirect officieel de deuren van haar nieuwe panden.Wegens het succes van de afgelopen jaren is HartmanDirect uit haar pand gegroeid. Om meer ruimte te maken voor de medewerkers en de distributie is er gekozen voor een groter kantoor en een apart magazijn.

In de huidige markt is er steeds meer vraag naar refurbished (opgeknapte) hardware. Door een zeer goede samenwerking met een aantal professionele leveranciers op Europees niveau is HartmanDirect in staat de meeste A-merk hardware refurbished te leveren. Deze besparingsmethode is ideaal geschikt voor zowel de zakelijke als de particuliere klant.

Het kantoorpand is verhuisd naar de Diamantlaan te Hoofddorp. Het magazijn zal per 3 augustus officieel haar deuren openen op de Cruquiuszoom 33 te Cruquius. Ook voor het magazijn is gekozen voor een ruime locatie die klaar is om de groei door te zetten. 
De afhaallocatie zal verhuizen naar het magazijn op de Cruquius Plaza. Het ophalen van uw bestelling is geen probleem, er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

 

Kantoor

 

Magazijn

 kantoor hoofddorp

 

 kantoor cruquius

 

Adres
Diamantlaan 71
2132 WV Hoofddorp
Tel: 023 - 562 4400

 

 

Adres
Cruquiuszoom 33
2142 EW Cruquius 

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag 9.00 uur - 17.30 uur
Zaterdag & Zondag Gesloten 

 

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag 9.00 uur - 17.30 uur
Afhalen op afspraak

 

 

25-07-2012


PakjeGemak

 

HartmanDirect introduceerd PakjeGemak

 

Nooit meer wachten op een online bestelling! Vind u het ook zo vervelend om na een werkdag thuis te komen met een bericht van de chauffeur van PostNL met de mededeling dat u niet thus was op het moment van aflevering? U kunt bij HartmanDirect uw bestelling laten bezorgen op een locatie die u het beste uitkomt

 

Op dit moment zijn er al ruim 2400 afhaalpunten beschikbaar, zo is er altijd één bij u in de buurt. Als u tijdens het bestelproces kiest voor PostNL Checkout dan kunt u eenvoudig zien welke afhaallocatie het dichtst bij u in de buurt is. Het eningste wat u hoeft te doen is uw postcode in te vullen en u krijgt automatisch een lijst met de dichtsbijzijnde afhaalpunten. Heeft u overdag geen tijd dan is dat ook geen probleem omdat veel van de afhaalpunten ook in de avonduren geopend zijn.

 

   • U hoeft niet meer thuis te wachten op de postbode
   • Met 2400 afhaallocaties altijd één bij u in de buurt
   • Bepaal zelf wanneer u de bestelling ophaald
   • Ruime openingstijden

 

 

 

 

11-05-2012


 

Gegarandeerd veilig winkelen door ICT Waarborg keurmerk

 

ICT Waarborg
  Om klanten extra zekerheid te bieden heeft HartmanDirect zich aangesloten bij ICT Waarbog. HartmanDirect voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die ICT waarborg eist en beschikt daardoor over het ICT Waarborg webwinkel keurmerk. Wilt u meer weten over ICT Waarborg, klik hier.