Hieronder vindt u een overzicht van veel voorkomende vragen van onze klanten!

Vraag: Wat is refurbished nou precies?
Antwoord: Refurbished betekent dat wij gebruikte en afgeschreven hardware van zakelijke klanten overnemen en vervolgens d.m.v. een streng bewaakt proces schoonmaken, testen, ontdoen van alle data van de vorige gebruiker en eventuele onderdelen vervangen. Zo is de laptop die u bij ons koopt weer praktisch in nieuwstaat en heeft u hier jarenlang plezier van.

Vraag: Hoe kan het dat de prijzen zo laag zijn bij jullie?
Antwoord: Dit heeft te maken met ons inkoop voordeel aangezien wij op grote schaal opereren. Daarnaast maken wij gebruik van een innovatief proces en gaan wij zeer efficiënt te werk. Door deze werkwijze laten wij u meegenieten van ons voordeel.

Vraag: Wat betekent Microsoft Registered Refurbisher?
Antwoord: Dit is een kwalificatie vanuit Microsoft! Het geeft aan dat er testen zijn uitgevoerd en d.m.v. een samenwerking streng op wordt toegezien dat alles aan de eisen voldoet. En dat doen onze producten.

Vraag: Waarom vind ik veel zakelijke modellen op jullie webshop?
Antwoord: Dit komt omdat wij hardware overnemen van bedrijven en het betreft hier bijna altijd zakelijke topmodellen van bekende A-merken. Deze modellen beschikken over een betere gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en behuizing!

Vraag: Ik wil een netwerk voor mijn bedrijf, kunnen jullie dit ook realiseren?
Antwoord: Dat is onze specialisatie! Wij beschikken naast de consumenten webshop over alle middelen en mogelijkheden voor elke onderneming maatwerk te leveren. Zo doen wij zaken met MKB, Overheid, Instellingen en andere organisaties van klein tot groot.

Heeft u zelf een vraag over onze producten en/of diensten?
Neem dan contact met ons op via telefoon/mail/chat …wij staan u graag te woord!