verhuizing

Op 23 juli 2012 verhuist het kantoor van HartmanDirect van de Nieuw-Vennep naar Hoofddorp. Het nieuwe kantoor is gevestigd op de Diamantlaan 71 in Hoofddorp. Op de onderstaande kaart kunt u eenvoudig zien waar u het nieuwe kantoor zich bevind.

 

 

Waarom gaan wij verhuizen?

HartmanDirect heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. Door deze groei is de tijd gekomen om de huidige locatie te verlaten. Het kantoor zal per 23 juli verhuizen naar de diamantlaan 71 te Hoofddorp. Het magazijn blijft tijdelijk nog op de boekweitstraat, naar verwachting zal het magazijn in augustus ook verplaatsen naar een nieuwe locatie. 

 

Wat gaat er veranderen?

Het telefoonnummer van HartmanDirect zal veranderen tijdens de verhuizing, het oude telefoonnummer komt te vervallen. Vanaf 23 juli kunt u HartmanDirect bereiken op 023-5624400. 

 

U kunt uw bestelling tot het einde van de maand afhalen op de Boekweitstraat 15 in Nieuw-Vennep. Begin augustus zal deze ook verplaatst worden naar een ander industrieterrein in de buurt. De adresgegevens kunt u binnenkort terugvinden op deze pagina.