Windows 8 Upgrade

Omstreeks november 2012 wordt het nieuwe besturingsysteem van windows gelanceerd, Windows 8 zal de opvolger worden van Windows 7. Windows 8 wordt volgens vele de grootste verandering van Windows OOIT!. Één van de grootste voordelen die nu al genoemd wordt is de snelheidwinst tijdens het opstarten. Tijdens demonstraties wordt het systeem doorgaans binnen 6 tot 7 seconden opgestart. 

 

Een nieuw besturingssyteem vergt normaliter een grote investering. Voor veel mensen is dit een goede reden om het kopen van een nieuwe Pc uit te stellen tot het einde van dit kalenderjaar. Gelukkig is dit niet meer nodig, als u bij HartmanDirect een Pc koopt met Windows 7 dan kunt u uw systeem upgraden naar Windows 8 Provoor slechts € 14,99.

 

Als u na 2 juni 2012 een Pc inclusief WIndows 7 installatie heeft gekocht bij HartmanDirect dan komt dit systeem automatisch in aanmerking voor dit prachtige aanbod. U hoeft zich enkel in te schfijven voor het Winows Upgrade Offer, na de registratie ontvangt u per mail een bevestiging. Zodra Windows 8 beschikbaar is ontvangt u wederom een e-mail met daarin een promotiecode. Tevens kunt u de instructies voor het downloaden van de software terugvinden in deze mail. Prefereert u een physiek installatie medium kunt u voor een extra bedrag ook een DVD of USB inclusief instalaltiesoftware bestellen.

 

Omdat Windows 8 dezelfde minimum systeemeisen heeft als zijn jongere broertje kunt u probleemloos overstappen. U kunt tot 31 januari 2013 gebruik maken van deze aanbieding, voor 28 februari 2013 dient u zich te regisreren op het Windows Upgrade Offer.

 

Klik hier voor een gedetailleerde beschrijving van de Windows 8 upgrade deal. 

 

Windows 8 upgrade